Hozzávalók:
- 10 dkg rozsliszt
- 6 dkg zabpehely
- 4 dkg kókuszreszelék
- 7 dkg cukor
- 1 kk. szódabikarbóna
- 10 dkg olvasztott
- 1 egész tojás
- csipet só
1. A sütőt 180 fokra melegítjük, a tepsit sütőpapírral béleljük ki.
2. az olvadt vajba belekeverjük a cukrot, csipet sót, majd a tojással habosra keverjük
3. lisztet, zabpelyhet, kókuszreszeléket, szódabikarbónát összekeverjük
4. lisztes keverékbe belekeverjük a vajas keveréket
5. diónyi golyókat formázunk (kb evőkanálnyi) és 1 cm magas koronggá lapítjuk
6. előmelegített sütőben 13-15 percig sütjük
7. áttesszük a sütőrácsra kihűlni, ott fog megkeményedni.
3. lisztet, zabpelyhet, kókuszreszeléket, szódabikarbónát összekeverjük
4. lisztes keverékbe belekeverjük a vajas keveréket
5. diónyi golyókat formázunk (kb evőkanálnyi) és 1 cm magas koronggá lapítjuk
6. előmelegített sütőben 13-15 percig sütjük
7. áttesszük a sütőrácsra kihűlni, ott fog megkeményedni.