Pár napja írtam a
zabpehelyfasírtról és a
magvas zsemléről, amik egy újabb ötletet adtak, ezúttal a hamburger elkészítésére. Én sok-sok zöldségel töltöttem meg: volt benne paradicsom, hagyma, paprika, uborka. Lehet tenni bele salátát és házilag, olívaolajból készített majonézt is. Én ezt kihagytam.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGBJnMfbLvSEvdB4zJUIPJn_GGAhgDchSR0AeqJt-HeN2Y6ZTQ6B8TmJlYv7St4RQoz6DQevKbISQqCcamEZVihDeadlvj4gnADaHtWyE1MaMgbF53gej5RL3fIMxVihklvoTR_fqjUys/s400/Hamburger.JPG) |
Hamburger |
Persze, nem ugyanolyan, mint a mustáros, igazi hamburger húsos társa, de ez sokkal egészségesebb, és cukorbetegeknek, vegánoknak is ajánlom.