A zabpehelyfasírt receptjét egy korábbi
bejegyzésben töltöttem fel, ám most annyiban módosítottam, hogy nem olívaolajban sütöttem ki, hanem tálkákba töltöttem a masszát, majd sütőben kisütöttem. De lehet használni egy őzgerinc formát is. A köretként választott parázsburgonyát megfőztem, majd hagymás olajon jól átpirítottam.
| | | | | | |
Zabpehelyfasírt parázsburgonyával |
|
|
|
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi06K2N1NzEjZ4zPvuG-t2Uo0UCA0oCsJPFENn2s2TpOAlOc7OEhSl2RniyxrHhJH-51qYcD4_s2TiOC7MDbK7I-wCo0DEEkgGhIWDuVrWMoAR_emmmaEv95Gm4AAs2G97wRaGfGG-Lvs0/s400/Par%25C3%25A1zsburgonya+zabpehelyfas%25C3%25ADrttal+2.JPG) |
Zabpehelyfasírt parázsburgonyával |
| |
Zabpehelyfasírt |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3ikbq82szvS89Myk9VLNHixrZQq6JavnNniJvXZaBZA4H-EK-q3Dl-dXCLq1MUzYaiI14EruIlr9JZb76bGAXpEX479ECwIb_L7ws9WI3gxxRNus1TujR2XhkIhg66CorgqX5D1ciDoQ/s400/Zabpehelyfas%25C3%25ADrt+2.JPG) |
Zabpehelyfasírt |