![]() |
Saslik |
Hozzávalók:
- 1 csirkemellfilé
- 2 salátacukkini
- 1/2 póréhagyma
- 1 nagyobb hagyma
- koriander
- kakukkfű
- bors
- olívaolaj
- rozmaring
- majoranna
- szerecsendió
- fokhagyma
![]() |
Saslik |
1. A csirkét és a zöldségeket (ezt kedvünkre variálhatjuk; nekem ez volt otthon) nagyobb darabkákra szeljük, majd a fűszereket az olívaolajjal és a zúzott fokhagymával elkeverjük.
2. Az öntetet a csirkés-zöldséges elegyhez adjuk, és egy éjszakára lefedve hűtőbe tesszük.
3. Másnap bemelegítjük a sütőt, és a csirkét, meg a zöldségeket nyársakra húzzuk, majd betoljuk a sütőbe.
Én salátát és héjában sült krumplit készítettem hozzá.